Zanim produkt trafi do konsumenta z lady sklepowej lub lokalu gastronomicznego, musi przebyć szereg procesów logistycznych związanych z transportowaniem lub magazynowaniem. Żeby konsument nabył go w stanie nienaruszonym i aby asortyment zachowywał najwyższą jakość oraz świeżość powinien być przechowywany w dobrze zorganizowanej i bezpiecznej przestrzeni. Przede wszystkim należy odpowiednio zaaranżować przestrzeń w taki sposób, aby starczyło miejsca na wszystkie artykuły. Ponadto, bardzo cenne są w tym wypadku regały gastronomiczne. Na stronie https://metroregaly.pl/ można znaleźć bogatą ofertę zarówno regałów wolnostojących, jak i powieszanych. Liczy się tutaj najwyższa jakość, która jest gwarantowana przez wytrzymałość, funkcjonalność oraz unikatowy styl. Więcej na ten temat przeczytasz pod tym linkiem tutaj.
Przechowywanie produktów
utworzone przez admin | sie 1, 2019 | Wyposażenie gastronomii | 0 komentarzy