Przechowywanie produktów

Przechowywanie produktów

Zanim produkt trafi do konsumenta z lady sklepowej lub lokalu gastronomicznego, musi przebyć szereg procesów logistycznych związanych z transportowaniem lub magazynowaniem. Żeby konsument nabył go w stanie nienaruszonym i aby asortyment zachowywał najwyższą jakość...
Stoły bankietowe w cateringu

Stoły bankietowe w cateringu

Dobrze wyposażona firma cateringowa powinna mieć w swojej ofercie między innymi długi i wygodny w obsłudze stół bankietowy, który pozwala na ekspozycję produktów spożywczych w lodzie. Czym się charakteryzują takie stoły bankietowe i dlaczego warto ich używać? Z...
Wyposażenie nowoczesnej restauracji

Wyposażenie nowoczesnej restauracji

W dzisiejszych czasach mamy do czynienia z ogromną różnorodnością na rynku gastronomicznym. Chodzi oczywiście o ilość prosperujących obecnie restauracji oraz lokali. Co więcej, rośnie także popularność spożywania posiłków poza domem, co niesie za sobą pewne...